top of page

За нас

пътуването.jpg
23380348_1547740741986644_45006565467555

Позволете ни да Ви представим нашата фирма                           “СМАЙЛИ ФЕЙСИЗ” ЕООД

      Ние сме млада фирма, но имаме няколко години опит в сферата на туризма и на анимацията. Нашата цел е да създаваме висококачествен туристически продукт, съобразен с нуждите и желанията на съвременния турист. Това, което научихме е, че нашата дейност изисква не само енергия и добро настроение, но и креативност, дисциплина и мотивация.

  Туризмът и туристическата анимация са динамична среда, в която подобренията и иновациите са неизменна част. Затова се стремим към непрестанно усъвършенстване. Стъпвайки на опита си в туристическата анимация, фирмата преминава на ново, по-високо ниво в развитието си, а именно регистрацията като туроператор.

        Ние знаем, че няма да е никак лесно, но сме готови да вложим всичката си енергия и амбиция в развитието на новата дейност в името на Вас- нашите нови приятели.

  Мисията ни е да създадем висококачествен туристически и анимационен  продукт, който да е съобразен с нуждите и изискванията на модерния турист. Готови сме да отговорим на Вашите нужди и изисквания и да ви предложим екип от организатори, екскурзоводи и аниматори – сигурни, успешни и усмихнати.

     За нас ще е привилегия и удоволствие да бъдем Ваш партньор при организацията и провеждането на различни форми на пътувания и забавления за Вас и Вашите близки и приятели.

 

Димитър Колев

Управител на „Смайли Фейсиз”

.

bottom of page